Budaörs, Károly Király u. 88
Telefon: 06 23 428 - 353
06 23 428 - 354
Nyitva:H-P 8:00-18:00
Sz: 9:00-13:00
Térkép:
Email:

Névjegykártya

Névjegykártya nyomtatás Budaörsön

Névjegykártya készítés, Névjegykártya nyomtatás Budaörs
A névjegykártya szükségességét még az internet sem tudta megdönteni. A szabványos 5x9-es névjegykártya méret minden tárcával  kompatibilis. a névjegykártya népszerűségét egyszerűségének köszönheti, valamint annak, hogy  egy első találkozás alkalmával a személyes benyomáson túl a névjegykártya cseréje az üzleti protokoll alapja. Nem érdemes spórolni a papíron vagy a nyomás minőségén, mert  a névjegykártya a kölcsönös bizalom első jele, ezért fontos a minősége.

Névjegykártya készítés, névjegykártya nyomtatás

Névjegykártya készítés, színes névjegykártya, laminált névjegykártya, sarokkerekítés, hűségkártya készítés 
a névjegykártya gyorsan fogy a névjegykártya gyorsan fogy
névjegykártya elárulja, hogy kicsoda Ön. Legyen személyes névjegykártyája. A tapasztalat szerint a kiváló papírból készített névjegykártya megbecsülésben részesül. Amit jó megtapintani, ötletet, színt hoz be életünkbe azt még inkább megbecsüljük. Ön is becsülje meg vállalkozását és készítessen színvonalas névjegykártyát!Névjegykártya olcsón,Budaörsön Dicentra!
névjegykártya Budaörsön névjegykártya Budaörsön
A digitális nyomtatással készített névjegykártya gyorsan készült el. Előnye, hogy kis mennyiségben is megrendelhető. Amennyiben megfelelően előkészített grafikai tervvel rendelkezik, igyekszünk a névjegykártya nyomtatást gyorsan elvégezni.
Aranyozott névjegykártya Aranyozott névjegykártya
Minden névjegykártya más és más papíron mutat jobban. Gépparkunk nyújtotta lehetőségek által Ön kedvére válogathat a kreatív papírok között. Budaörsön névjegykártya bármilyen papírra készíttethető a Dicentra digitális nyomdában. Mi segítünk Önnek kiválasztani azt a papírt, amelyiken a névjegykártya  a legjobban mutat.
névjegykártya Budaörsön modern designnal névjegykártya Budaörsön modern designnal
Névjegykártya azonnal Budaörsön a Dicentra digitális nyomdában. A névjegykártya az Ön személyes névjegye. Legyen egyedi az Önt jellemző névjegykártya ötlet. Érdemes rá időt szánni. A névjegykártya nem kötelezettség, hanem lehetőség. Készítessen gyorsan névjegykártya tervet és mi megvalósítjuk elképzelését.
Budaörsön névjegykártya ezüstös hatással Budaörsön névjegykártya ezüstös hatással
A névjegykártya legyen összhangban önnel és vállalkozásával. A névjegykártya lehet krómozott, aranyozott, ezüstözött hatású. A névjegykártya Budaörsön készül a Dicentra reklámstúdióban. Nézzen be hozzánk, válasszon névjegykártya mintát és azonnal elkezdjük a munkát.
névjegykártya gyorsan névjegykártya gyorsan
névjegykártya színei és a bennük levő kreativitás jelentik a névjegykártya sikerét is egyben. A névjegykártya grafikai stílusa, a névjegykártya színei hatást gyakorolnak arra, akinek átadjuk. Színes névjegykártya Budaörsön? Dicentra!

További szolgáltatásaink:

Molinó , Reklámtábla, Plakátnyomtatás, Habbetű, 3d felirat, Zászlókészítés, Autódekor, Üzletdekoráció, Digitális nyomtatás, Szórólap, Névjegykártya, Matrica készítés, Vászonkép, Hűtőmágnes, Dekor ötletek, Fali matrica, Grafikai tervezés, Arculat tervezés, Táblakészítés, Cégtábla, Világító reklámtábla, Megállító tábla, Roll-up banner, Kiállítás dekoráció, Plexi dekoráció, Egyedi tapéta

3d felirat bemutató videó
Autódekor bemutató videó
Cégtábla bemutató videó

Névjegykártya készítés áraink

Névjegykártya készítés, névjegykártya nyomtatás áraink

névjegykártya készítés - digitális nyomtatás
megnevezés méret (cm) papír 4 + 0 - egyoldalas / nettó ár / db 4 + 4 - kétoldalas / nettó ár / db
100 db 200 db 300 db 400 db 500 db 1000 db 100 db 200 db 300 db 400 db 500 db 1000 db
normál névjegykártya 9 x 5  digitális (300g/ncm) 24 Ft 20 Ft 18 Ft 17 16 Ft 12 Ft 36 Ft 30 Ft 27 Ft 25 24 Ft 18 Ft
kreatív névjegykártya 9 x 5  bordás felületű(300g/ncm) 40 Ft 30 Ft 27 Ft 23 24 Ft 18 Ft 60 Ft 45 Ft 40 Ft 38 36 Ft 27 Ft
fóliázott névjegykártya 9 x 5 vastag (300g/ncm) + fólia 40 Ft 30 Ft 27 Ft 23 24 Ft 18 Ft 60 Ft 45 Ft 40 Ft 38 36 Ft 27 Ft
   Nyomdakész anyag eltérései: A nyomdai anyagok tartalmának helyességéért nem vállalunk felelősséget. A számunkra megküldött grafikai anyag, megfelelő grafikai előkészítés hiányában (pl. megfelelő a kompozit PDF-ben való fájlkül dés) hibás lehet és így a nyomat eltérhet attól, amit Ön a képernyőn látott. A nyomdakész anyag eltéréseinek kiküszöbölése érdekében kérjük, hogy nevezze meg a nyomdakész fájl elkészítésének módját (pl. betűk vektoros formában vannak-e mentve). A nyomdakész fájlok helyességéért a felelősséget nem vállalunk. Próbanyomat: Amennyiben szeretne meggyőződni a nyomtatás minőségéről, a színek helyességéről, kérjük, hogy kérjen próbanyomatot. Íves próbanyomat ára: 600Ft+áfa. Grafikai tervezés: Amennyiben a grafikai tervezést tőlünk kéri, arra pontos árat csak a forrásanyagok ismeretében tudunk adni, amelyről érdeklődjön reklámstúdiónkban vagy elérhetőségünk bármelyikén. Határidő: A névjegykártya készítés az Ön által megjelölt és általunk visszaigazolt határidőre elkészül. Cégünk nagy leterheltsége esetén ezen időpont kis mértékben változhat, amelyről minden esetben nem tudunk tájékoztatást adni. Mielőtt Ön hozzánk érkezik, kérjük, hogy érdeklődjön a névjegykártya átvételének pontos időpontjáról. ÁSZF: Dicentra, a weboldalán található ÁSZF menüben (Általános Szerződési Feltételek) rögzíti a termékeire, szolgáltatásaira vonatkozó, a megrendelésekkel kapcsolatos általános tájékoztatást.
Telefonáljon! Telefon: 06 23 428 - 353 , 06 23 428 - 354

Névjegykártya, digitális nyomtatás érdekességek

Névjegykártya érdekességek, tippek trükkök

Névjegykártya készítéshez kapcsolódó akciók

kattintson ide a részletekért


Budapesti lakos vagyok. Mivel névjegykártya áraik barátiak, szeretnék önöktől névjegykártyát rendelni. Esetleg ki tudják nekem szállítani a ?

Természetesen a kiszállítás lehetséges. Kérje irodánktól az aktuális digitális nyomtatás és azon belül a digitális nyomtatás kiszállítás árait!


Milyen papírra készül el Önöknél  névjegykártya?

A normál névjegykártya 300g/nm-re a prémium névjegykártya pedig 350g/nm-es papírra készül. Utóbbi kartonszerű hatásai miatt nagyon kedvelt, hiszen a tapintása kellemes, a papír tartása masszív.

 

Tudnak Önök a névjegykártya mindkettő oldalára nyomtatni?

A nyomtatás a névjegykártya mindkettő oldalára kérhető. A kétoldalas névjegykártyánál lehetőség szerint 4-4 mm kifutót szeretnénk kérni Öntől.


Mit jelent, hogy kreatív névjegykártya?

Ezt azért neveztük el így, mert a papír bordás jellege miatt a névjegykártya tapintása rendkívül barátságos érzetet biztosít. A bordás papírok nyomtatása nehéz feladat, a képben gazdag grafikájú névjegykártya sima felületű papírra készül.

Gyakran Ismételt kérdések - GYIK