Budaörs, Károly Király u. 88
Telefon: 06 23 428 - 353
06 23 428 - 354
Nyitva:H-P 8:00-18:00
Sz: 9:00-13:00
Térkép:
Email:

Reklámtábla

reklámtábla, világító reklámtábla, cégtábla, táblakészítés

Reklámtábla Budapesten, Budaörsön gyorsan, szakszerű kivitelezéssel. A modern gépek és a kézi munkaerő összhangja eredményezi azt, hogy Önnek a legrövidebb határidővel készüljön el reklámtábla, világító reklámtábla, cégtábla. A reklámtábla sokféle alapanyagból elkészíthető. A szendvicslemezekből, vasból vagy alumíniumból készített reklámtábla a legtartósabb kivitel, de ha a kis méretű (1 nm-ig) műanyag reklámtáblát lamináljuk az is masszív lesz. Táblakészítés Budapesten Budaörsön, Dicentra Reklámstúdió és Digitális Nyomda!

Reklámtábla, cégtábla, táblakészítés, információs tábla

A reklámtábla kedvező áron elérhető nálunk!
reklámtábla felújítása reklámtábla felújítása
Reklámtábla felújítása gyakori felafat. Ilyenkor a helyszínen elvégezzük a meglévő felület megtisztítását (előző dekorfólia lekaparása) és felkasírozzuk az új tábladekorációt. A cégtábla készítés sokféle megoldást kínál a kreatív dekoros számára. Mielőtt árajánlatot kér, kérjük, hogy ha teheti küdjön fotót a cégtábla kihelyezésének helyszínéről.
reklámtábla beépítés reklámtábla beépítés
reklámtábla beépítése pontos munkavégzést igényel. A méretek megadásánál figyelembe kell venni, hogy 1-2 cm eltérés sem elgogadható, hogyha a tábla beépítése szükséges. A reklámtábla a műhelyben készül és kapja végső méretét. Hívjon bennünket és elvégezzük a szakszerű és areklámtábla kihelyezéséhez  nélkülönözhetetlen helyszíni felmérést. 
reklámtábla kivitelezés reklámtábla kivitelezés
A kirakat feletti falon levő reklámtábla rendszerint  a cég nevét vagy megnevezését jeleníti meg. A nagy méret ellenére célszerű a reklámtábla szövegét a legrövidebb, legtalálóbb kifejezéssel megadni. A táblakészítés során alkalmazni kell minden olyan paramétert (szín, anyag, grafika), amely annak hatékonyságát javíthatja.
cégportál reklámtábla dekoráció cégportál reklámtábla dekoráció
A Szinkron Bisztro megnyitása alkalmával reklámtábla felújításra került sor. Mivel az alapfelületet nem lehetett leszerelni, ezért állványról kellett az új reklám dekorációt felhelyezni. A reklámtábla laminálva lett felhelyezve és a cég nevében feltűnően kínálja szolgáltatásait  a járókelők részére.
reklámtábla kerítésre reklámtábla kerítésre
A kerítésre kihelyezett reklámtábla alapanyaga függ annak méretétől. Minél nagyobb a reklámtábla mérete, annál jobban igényli, hogy az alapanyag masszív legyen. A szendvicslemezek kiválóak ilyen célok megvalósítására. A szendvicslemezekre kerülő reklámhordozó így kevésbé fog összehúzódni és tágulni, a hideg vagy éppen a meleg hatására.
reklámtábla sorozatgyártása reklámtábla sorozatgyártása
reklámtábla készítés alapos munkát igényel. Pormentes környezet szükséges ahhoz, hogy a  nyomat szép  és tartós legyen. A Dicentra, a reklámtábla Budaörsön való elkészítését gyors határidővel vállalja. Ne feledje, ha Ön sikeres akar lenni, akkor mindíg látszódnia kell. Reklámtábla készítés Budaörs frekventált és jól megközelíthető helyén a Dicentra Reklámstúdióban készíttethető. Címünk: Budaörs, Károly király u. 88.

Reklámtábla készítés gyorsan, kíváló minőségben, reklámtábla, cégtábla olcsón

Reklámtábla, cégtábla, világító reklámtábla, kültéri reklámtábla, beltéri reklámtábla, megállítótábla, irányítótábla, tábla, világító tábla, táblák

reklámtábla konzollal kihelyezve

reklámtábla konzollal kihelyezve

Részletek >>
reklámtábla konzollal kihelyezve
Bezárás

  A reklámtábla tartója a konzol, amelynek kiválasztása a falfelület állapotától és a reklámtábla súlyától függ.  Fontos tudnunk a reklámtábla kihelyezése előtt, hogy a felület pontosan  milyen paraméterekkel rendelkezik.  A reklámtábla  kihelyezéséhez hosszú csavarokat és rendszerint ütve fúrót használunk a rögzítéshez. 

plasztikus betű-reklámtábla

plasztikus betű-reklámtábla

Részletek >>
plasztikus betű-reklámtábla
Bezárás

Reklámtábla lehet kombinált jellegű is. Ilyen például a plasztikus betű vagy habbetű által kombinált reklámtábla. A plasztikus betű ragasztással vagy indirekt fényforrás esetén távtartóval kerülhet föl a reklámtábla felületére. Az indirekt világítás akkor lesz gyönyörű hatású, hogy ha reklámtábla hordozó matt felületű, hiszen így a fény glóriában jelenik meg a betűk körül és nem fog tükröződni.

színes reklámtábla

színes reklámtábla

Részletek >>
színes reklámtábla
Bezárás

A reklámtábla kihelyezésénél figyelembe kell venni a magasságot, a falfelület jellegét, az időjárási körülményeket. A napos felületekre kihelyezett reklámtáblákat érdemes lamináló fóliával ellátni (UV védelem) A reklámtábla kihelyezése a Dicentra Reklámstúdió feladata, hiszen szerszámaink, szakértelmünk gyors és egyszerű megoldást nyújt Önnek.

reklámtábla kihelyezés

reklámtábla kihelyezés

Részletek >>
reklámtábla kihelyezés
Bezárás

  A reklámtábla kihelyezése nagyobb magasság esetén alpinista technikával oldható meg. Ilyen esetben érdemes a legkorszerűbb alapanyagot választani, hiszen a reklámtábla fokozott környezeti kihatásokkal néz majd szembe (nap, szél, stb.). 

reklámtábla felújítás

reklámtábla felújítás

Részletek >>
reklámtábla felújítás
Bezárás

A reklámtábla felűjítása gyakran nehézségekkel jár, hiszen az előző reklámtábla alapanya sokszor teljes cserére szorul. Az elhasználódott dekorációs matrica általában nehez távolítható el. A dekorációs matrica szakszerű eltávolításához szükség esetén oldószert használunk. Az ezáltal újonnan kapott reklámtábla felületére kasírozandó dekor matrica kihelyezése előtt zsírtalanítóval kezeljük a felületet. A reklámtábla felújítása nem minden esetben költséghatékonyabb mint az új reklámtábla készítése, hiszen műhely körülmények között jobban és szebben lehet dolgozni.

óriásmolinó, mint reklámtábla

óriásmolinó, mint reklámtábla

Részletek >>
óriásmolinó, mint reklámtábla
Bezárás

Ez a molinó itt, Rákosmentén az önkormányzat megbízásából egy hatalmas közlekedési tábla hátuljára került felhelyezésre. Ez így gyakorlatilag egy óriási reklámtábla kinézetét kelti, pedig alapanyaga nyomtatott ponyva. A gyakorlat szempontjából azonban mindegy, hogy reklámtábla vagy molinó a kihelyezett információ reklámfelülete, a lényeg, hogy a mérete nagy legyen és jól látszódjon. 

világító reklámtábla anni szalon

világító reklámtábla anni szalon

Részletek >>
világító reklámtábla anni szalon
Bezárás

A világító reklámtábla ledes technológiával készül. A világító tábla beszerelés gyors és költséghatékony, az üzemeltetési költségei pedig harmadába kerülnek, mint a hagyományos világító reklámtábla esetében.

reklámtábla kerítésre

reklámtábla kerítésre

Részletek >>
reklámtábla kerítésre
Bezárás

Amennyiben a reklámtábla kerítésre lesz kihelyezve, úgy szükséges, hogy  reklámtábla alapanyaga elő legyen készítve, furratokkal legyen ellátva.  Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a reklámtábla  kihelyezéséhez  nem veszi igénybe segítségünket, úgy fontos, hogy tisztában legyen a kihelyezés körülményeit befolyásoló tényezőkre.  A kültérre kihelyezett pvc reklámtábla legyen a csavarok behelyezésére szánt vízszintesen tájolt ovális lukakkal ellátva, hiszen így a hőingadozás miatt a reklámtábla nem fog hullámosodni.

falra helyezett reklámtábla

falra helyezett reklámtábla

Részletek >>
falra helyezett reklámtábla
Bezárás

Számos helyen lehet látni olyan falfelületet, amelyen több reklámtábla „tolakodik” egymás mellett. Mindegyik reklámtábla igyekszik kitűnni, de mégis csak az tud a középpontba kerülni, amelyik a legegyszerűbb és a legkevesebb információt tartalmazza. A reklámtábla színe lehetőleg a fal színétől nagy mértékben üssön el, legyen feltünő, hivalkadó.

reklámtábla-betűreklám

reklámtábla-betűreklám

Részletek >>
reklámtábla-betűreklám
Bezárás

A reklámfeliratok, betűreklámok Önmagukban is felhelyezhetőek homlokzatokra, tetőszerkezetekre. A tetőre elhelyezett reklámfeliratok a műszaki ötletek átgondolását követően kerülnek a helyükre.

marázplast reklámtábla

marázplast reklámtábla

Részletek >>
marázplast reklámtábla
Bezárás

A könnyűszerkezetes épületekre, könnyen rögzíthető  reklámtábla. A reklámtábla legyen mindíg a lehető legnagyobb méretű. A reklámtábla anyag sokféle lehet, amivel kapcsolatban érdeklődjön reklámstúdiónkban. A környezeti hatások nagymértékben befolyásolják a reklámtábla tartósságát, ezért sokéves felhasználás céljából szükséges laminálni  a dekor matricát vagy a digitális nyomatatást, amely a reklámtábla felületének grafikáját adja.

reklámtábla kasírozás

reklámtábla kasírozás

Részletek >>
reklámtábla kasírozás
Bezárás

A reklámtábla kasírozva kerül fel a rendszerint műanyag vagy fém alapfelületre. A szakszerű kasírozás által a digitális nyomtatást gyűrődésmentesen tudjuk elhelyezni a fém, fa vagy műanyag tábla felületen. A reklámtábla laminálása fontos része a reklámtábla készítésnek. A laminálás megóvja a reklámtábla felületét a környezeti behatásoktól és így jóval tovább fogja megőrizni eredeti formáját.

reklámtábla összeszerelése

reklámtábla összeszerelése

Részletek >>
reklámtábla összeszerelése
Bezárás

A Berda Patika világító reklámtábla 10  x 1 méteres méretben készült el. A 32 db fénycső, valamint  a fényt visszaverő alumínium hátlemez garantálja együttesen a dekoráció megfelelő átvilágítását. A reklámtábla grafikája legyen mindíg egyértelmű. Kevés színt és nagy betűméretet használva a reklám eléri célját. Amennyiben világító reklámtábla kihelyezését is szeretné, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal. Reklámtábla készítés Budaörsön, Dicentra!

világító reklámtábla beépítve

világító reklámtábla beépítve

Részletek >>
világító reklámtábla beépítve
Bezárás

A világító reklámtábla éjjel és nappal egyaránt jól kell, hogy mutasson. Fontos, hogy olyan színeket használjunk, amely minden napszakban felhívja magára a figyelmet. A világító reklámtábla rögzítése precíz munkavégzést igényel. Az itt látható Alveus Uszodatechnika reklámtáblája egy fémkeretbe lett beillesztve, az áram pedig lengővezetékkel lett odavezetve.

világitó reklámtábla feszített ponyvával

világitó reklámtábla feszített ponyvával

Részletek >>
világitó reklámtábla feszített ponyvával
Bezárás

24 méteres reklámtábla kivitelezésére vállalkoztunk,amely meglehetősen bonyolult feladat volt. A reklám kivitelezési munka, a  méretek pontos betartását igényli, amelyet az anyagválasztásnál is figyelmbe kell venni. Egy milliméternyi hiba az első idomnál több centiméter eltéréshez vezethet a reklámtábla teljes egészét tekintve. A Maggies üzleténél átvilágítható ponyva van a cégtábla keretébe foglalva, vagyis a  cégtábla egy darabban lett kihelyezve.

beltéri HP reklámtábla

beltéri HP reklámtábla

Részletek >>
beltéri HP reklámtábla
Bezárás

A beltéri reklámtábla készülhet habkartonból, dekorlemezből, habosított pvc-ből, de ezen kívül számos táblaanyag a dekoratőr rendelkezésére áll. A tábla felületére kasírozással kerül föl a vinyl alapanyagú dekormatrica. 

reklámtábla falra helyezve

reklámtábla falra helyezve

Részletek >>
reklámtábla falra helyezve
Bezárás

  A Budaörsi Játékszín számára készített reklámtábla óriási méretű. A reklámtábla felületére szánt  kasírozandó dekormatricát egyben nyomjuk ki és helyezzük föl. Ez nagyon precíz dekoratőri művelet. Amennyiben Önreklámtábla készítését szeretné megrendelni, kérjük, hogy látogasson el hozzánk és tájékozódjon a lehetőségekről. Mivel a reklámtábla hosszú távra szólhat, ezért várjuk megkeresését és így a tervezési szakaszban is szívesen részt tudunk venni, amely nagy segítséget jelenthet Önnek. Kérjük, hogy vegye igénybe többéves tapasztalatunkat akkor, hogyha reklámtábla készítésről van szó!

világító reklámtábla

világító reklámtábla

Részletek >>
világító reklámtábla
Bezárás

Az Aranyhal Étterem világitó tábla segítségével hívja fel magára a járókelők figyelmét. Amennyiben Önnek világító tábla dekorációra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. A reklámtábla gyártása és az üzletdekoráció elkészítése is mindennapos feladatunk, tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Önnel.

cégtábla készítés

cégtábla készítés

Részletek >>
cégtábla készítés
Bezárás

Cégtábla Budaörsön a Dicentra reklámstúdióban rövid határidővel készíttethető. A cégtábla hordozó anyaga legtöbbször műanyag, de lehet fa vagy fém felület is, amire tetszőlegesen helyezzük fel a reklámot vagy üzletdekorációt kiváló minőségben. Kérésére a reklámtábla laminálva lesz, amely táblát védi a nap fakító hatásától, így emiatt jelentősen tartósabb lesz .Budaörsön reklámtábla vagy cégtábla gyorsan készül a Károly király u. 88 szám alatt a Dicentra reklámstúdióban.

egyedi kresz tábla

egyedi kresz tábla

Részletek >>
egyedi kresz tábla
Bezárás

A Budaörsi Uszoda Sportcsarnok és Strand megbízását teljesítve készült el egy figyelmeztető egyedi kresz tábla a parkoló bejáratához. A fém reklámtábla csavarral lett a korlátra rögzítve. A tábla kis mérete miatt az időjárási viszontagságoknak jobban ellenáll. Reklámtábla, cégtábla, irányítótábla vagy bármilyen tábla készítése Budaörsön a Dicentra Reklámstúdióban megrendelhető.

Íves reklámtábla készítése

Íves reklámtábla készítése

Részletek >>
Íves reklámtábla készítése
Bezárás

Íves reklámtábla a Dicentra dekorációs műhelyében készíttethető. A perszonalitás napjainkban egy lényeges feladat. Amennyiben Ön azt szeretné, hogy a reklámtábla formája kör alakú legyen, akkor természetesen a reklámtábla alapanyagát kör alakúra vágjuk és a grafikai anyagot erre kasírozzuk. Készíttessen egyedi reklámtábla forgalomnövelő eszközt a Dicentra reklámstúdió budaörsi műhelyében.

Fluoreszkáló hatású felirat

Fluoreszkáló hatású felirat

Részletek >>
Fluoreszkáló hatású felirat
Bezárás

A reklámtábla akkor sikerült jól, hogyha feltünő. Érdemes áldozni a minőségi kivitelre. Bizonyos reklámtábla alapanyagok növelik a látványt, a reklámhatást. A reklámtábla készítés során az anyagában színezett feliratkokhoz használhatunk uv álló plotterfóliát, fényvisszeverő fóliát, fluoreszkáló fóliát.   

tetőn elhelyezett reklámtábla

tetőn elhelyezett reklámtábla

Részletek >>
tetőn elhelyezett reklámtábla
Bezárás

A tetőkön látható reklámtábla felrögzítésénél a legerősebb széljárást kell figyelembe venni. A képen látható a tetőre, szint ráfektetett reklámtábla esetén ez nem jelent veszélyt, így lehet nagy méretű a tábla, hiszen a szél átcsúszik felette.

műanyag reklámtábla

műanyag reklámtábla

Részletek >>
műanyag reklámtábla
Bezárás

A reklámtábla anyagát a felhasználás időtartama határozza meg. A táblát minél rövidebb ideig érik a környezeti hatások, annál inkább lehet olcsó alapanyagból készíteni. A műanyag reklámtábla olcsó megoldás Önnek.

fali reklámtábla

fali reklámtábla

Részletek >>
fali reklámtábla
Bezárás

A falra helyezett reklámtábla esetén fontos tudnunk arról, hogy milyen anyagból készült a fal vagyis a rögzítési felület. Szigetelés esetén érdemes tesztelni az anyagot, hogy a reklámtábla csavarozást elegendő a szigetelésbe vagy szükséges a falba juttatni.

konzolos reklámtábla

konzolos reklámtábla

Részletek >>
konzolos reklámtábla
Bezárás

Kicsi reklámtábla konzolos rögzítése esetén is fontos, hogy a tábla több helyen legyen a falhoz rögzítve. A reklámtáblára erőhatást gyakorol a szél, illetve az épület saját mozgásai, rezgései.

Reklámtábla bemutató videó
Reklámtábla termékhez kapcsolódó 2. videó

További szolgáltatásaink:

Molinó , Reklámtábla, Plakátnyomtatás, Habbetű, 3d felirat, Zászlókészítés, Autódekor, Üzletdekoráció, Digitális nyomtatás, Szórólap, Névjegykártya, Matrica készítés, Vászonkép, Hűtőmágnes, Dekor ötletek, Fali matrica, Grafikai tervezés, Arculat tervezés, Táblakészítés, Cégtábla, Világító reklámtábla, Megállító tábla, Roll-up banner, Kiállítás dekoráció, Plexi dekoráció, Egyedi tapéta

3d felirat bemutató videó
Autódekor bemutató videó
Cégtábla bemutató videó

Reklámtábla

A reklámtábla, cégtábla készítés ára alapanyagonként változik.

A reklámtáblák kivitelével kapcsolatos árajánlathoz szükségünk van az igények pontos megismerésére, hiszen előfordulhat, hogy jóval egyszerűbb megoldást javasolunk, mint amilyenre Ön eredetileg gondolt. A reklámtábla megoldások széles választékát kínáljuk Önnek és a választásban is segítünk.
reklámtábla készítés árak
reklámtábla készítés típusai alapanyag garancia nettó ár/nm nettó ár/nm nettó ár/nm nettó ár/nm nettó ár/nm nettó ár/nm megjegyzés
20nm-től 10nm-től 5 nm-től 2 nm- től 1 nm- től 1 nm-ig
beltéri habkarton dekortábla 5 mm habkarton (könnyű) beltérre helyezhető el egyedi ár 7000 Ft 7400 Ft 8000 Ft 8800 Ft 9600 Ft beltéri pehelysúlyú kasírozott tábla
könnyű reklámtábla 3mm habosított pvc 2 év laminálva egyedi ár 7000 Ft 7400 Ft 8000 Ft 8800 Ft 9600 Ft általános reklámtábla beltérre és kültérre
általános reklámtábla 5mm habosított pvc 2 év laminálva egyedi ár 8000 Ft 8400 Ft 9000 Ft 9800 Ft 10700 Ft erős tartású reklámtábla beltérre és kültérre
beltéri merev dekortábla 5 mm műanyag szendvicslemez beltérre helyezhető el egyedi ár 8500 Ft 8900 Ft 9500 Ft 10300 Ft 11200 Ft beltéri pehelysúlyú kasírozott tábla
általános reklámtábla 5mm habosított pvc 2 év + laminálva egyedi ár 8000 Ft 8400 Ft 9000 Ft 9800 Ft 10700 Ft erős tartású reklámtábla beltérre és kültérre
dibond reklámtábla alumínium szendvicslemez 5 év + laminálva egyedi ár egyedi ár 17200 Ft 18500 Ft 19000 Ft 19000 Ft tartós reklámtábla kültérre
tábla laminálás fényes vagy matt lamináló fólia 3 év egyedi ár 1200 Ft 1300 Ft 1500 Ft 1700 Ft 2000 Ft pl. reklámtábla laminálás
reklámanyag kasírozás tekercses főliák 3 év egyedi ár 1000 Ft 1100 Ft 1200 Ft 1300 Ft 1500 Ft pl.vinyl (matrica) felhelyezése
világító reklámtábla alumínium + plexi  szerkezetre 5 év Az ár egyedi, amely függ a felirat és a világítás színétől, jellegétől, méretétől, a kihelyezés lehetőségeitől, a felületkezelési igénytől, az elketromos blokk egyediségétől. leddel vagy fénycsővel ellátott világító reklámtábla
habbetű extrudált polisztirol  szerkezetre 5 év Az ár egyedi, amely függ a felirat színétől, jellegétől, méretétől, a kihelyezés lehetőségeitől, a felületkezelési igénytől falra szerelhető plasztikus felirat
ledes plasztikus betű extrudált polisztirol + led modulok  szerkezetre 5 év Az ár egyedi, amely függ a felirat és a világítás színétől, jellegétől, méretétől, a kihelyezés lehetőségeitől, a felületkezelési igénytől, az elketromos blokk egyediségétől. ledes világítású falra szerelhető festett plasztikus felirat alkonykapcsolóval
ledes fém, plexi térbetű alumínium + plexi  szerkezetre 8 év Az ár egyedi, amely függ a felirat és a világítás színétől, jellegétől, méretétől, a kihelyezés lehetőségeitől, a felületkezelési igénytől, az elketromos blokk egyediségétől. Az árajánlat készítéséhez múszaki terv szükséges. leddel ellátott világító fém, plexi térbetű
Garancia: A reklámtáblák, táblák rendeltetésszerű használattól eltérő behatások miatti meghibásodásért felelősséget nem vállalunk. A táblák kopásvizsgálat után kerülnek a készáruk közé. A táblák elszállítását követően reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kihelyezés: A reklámtáblák, táblák szakszerű kihelyezésével érheti el, hogy a reklámtábla, tábla tartós lesz és fizikai behatások kevésbé érik. Amennyiben a kihelyezést megrendelő végzi, törekedni kell a tábla megfelelő módon való rögzítésére. (pl. megfelelő falra, megfelelő furat, tipli és csavar) Színgarancia: Amennyiben Ön színmintát ad meg (pl.RAL) vagy mintát hoz be, abban az esetben tudjuk a színek azonosságát garantálni. UV védelem: A táblák UV védelmét laminálás segítsévél érjük el. Amennyiben szüksége van UV védelemre, kérje laminálás szolgáltatásunkat. Nyomdakész anyag eltérései: A nyomdai anyagok tartalmának helyességéért nem vállalunk felelősséget. A számunkra megküldött grafikai anyag, megfelelő grafikai előkészítés hiányában (pl. megfelelő a kompozit PDF-ben való fájlküldés) hibás lehet és így a nyomat eltérhet attól, amit Ön a képernyőn látott. A nyomdakész anyag eltéréseinek kiküszöbölése érdekében kérjük, hogy nevezze meg a nyomdakész fájl elkészítésének módját (pl. betűk vektoros formában vannak-e mentve). A nyomdakész fájlok helyességéért a felelősséget nem vállalunk. Próbanyomat: Amennyiben szeretne meggyőződni a nyomtatás minőségéről, a színek helyességéről, kérjük, hogy kérjen próbanyomatot. Próbanyomat ára: 1000Ft+áfa. Grafikai tervezés: Amennyiben a grafikai tervezést tőlünk kéri, arra pontos árat csak a forrásanyagok ismeretében tudunk adni, amelyről érdeklődjön reklámstúdiónkban vagy elérhetőségünk bármelyikén. Határidő: A reklámtábla, tábla az Ön által megjelölt és általunk visszaigazolt határidőre elkészül. Cégünk nagy leterheltsége esetén ezen időpont kis mértékben változhat, amelyről minden esetben nem tudunk tájékoztatást adni. Mielőtt Ön hozzánk érkezik, kérjük, hogy érdeklődjön a tábla átvételének pontos időpontjáról. ÁSZF: Dicentra, a weboldalán található ÁSZF menüben (Általános Szerződési Feltételek) rögzíti a termékeire, szolgáltatásaira vonatkozó, a megrendelésekkel kapcsolatos általános tájékoztatást.
Telefonáljon! Telefon: 06 23 428 - 353 , 06 23 428 - 354

Reklámtábla készítés videó

Reklámtábla gyorsan, kedvező áron!

Reklámtábla készítéshez kapcsolódó akció!

Kattintson ide a részletekért!


Reklámtáblát szeretnék, milyen lehetőségek közül választhatok?

A reklámtábla rendszerint műanyag vagy fémmel kombinált szendvicslemezre készül függően attól, hogy beltérre vagy kültérre szeretné. Természetesen a reklámtábla mérete is meghatározza az alapanyagot. Kérjük, hogy látogasson el reklámstúdiónkba.


Szeretnék olcsó reklámtáblát Önöknél rendelni, ha saját táblalemezt viszek úgy olcsóbb?


Igen olcsóbb. Csupán annyit kérünk, hogy a reklámtábla legyen tiszta és zsírmentes, hogy a matrica rá megfelelően tapadhasson. A reklámtábla felújításnál mindig nagy gondot kell fordítani a tábla felújítás előtti előkészítésére.


Mi a különbség az árlistájukban található 5mm-es és 3mm-es reklámtábla között? Hogyan döntsem el, hogyan nekem melyikre van szükségem?

Minél nagyobb a  reklámtábla mérete, annál biztosabb, hogy Önnek 5mm-es habosított pvc-re van szüksége. 3mm-esvastagságú reklámtábla, a kisebb méretű táblák esetében indokolt.


Szeretném, hogyha a reklámtábla masszív, időtálló lenne. Mit tudnak javasolni?
 
A reklámtábla laminálás az egyik legbiztosabb módszer az időjárás és egyéb amortizáló tényezők elleni védelem érdekében. A reklámtáblavédhető matt vagy fényes lamináló fóliával. Ezen kívül a tábla alapanyaga sem mellékes. Készülhet reklámtábla lemezvasból, kemény pvc-ből vagy  különféle szendvicslemezek préselt műanyagok esetleg alumínium felhasználásával. Ezek a legtartósabb reklámtábla anyagok. A dibond lemez ezek közül a legtartósabb, hiszen  réteges szerkezete miatt szinte törhetetlen.


reklámtábla dekoráció elkészítéséhez Önök a grafikát  is elkészítik vagy azt nekem kell küldenem?

Amennyiben Ön grafikus vagy rendelkezik grafikai szerkesztő programmal, akkor Ön is elkészítheti a reklámtábla grafikai tervét, azonban ügyelnie kell, hogy az általunk igényelt pdf fájl lehetőleg ps-ből  legyen elkészítve.Szeretnék olyan világító reklámtáblát, amely este 8 órakor kikapcsol. Megoldható?

Természetesen megoldható. Ilyen esetben Egy időzítő kapcsolóval szoktuk ellátni a világító reklámtábla szerkezetét, amelyet Ön tetszés szerint szabályozhat.


Mi tehetek akkor, hogyha a reklámtábla szerkezetéből megvan a világító dobozom és csupán új fóliát szeretnék rá?

Természetesen van lehetőség arra, hogy új dekormatrica kerüljön a reklámtábla felületére. Kérjük, hogy hozza be reklámstúdiónkba a megtisztított plexilemezét, biztosítsa számukra a grafikát és mi kinyomjuk, majd felkasírozzuk, és igény szerint kihelyezzük az új reklámtáblát.


Olyan reklámtábla legyártását szeretném, amelyen plasztikus betű szerepel. Ilyet tudnak Önök gyártani?

Igen, ez megoldható, a habbetű vagy  plasztikus betű indirekt megvilágításával tovább fokozhatjuk a reklámtábla esztétikai hatását.Kérjük, hogy látogasson el a Dicentra Reklámstúdióba, ahol bővebb információkat szerezhet tőlünk személyesen a reklámtábla készítés mesterségéről!


Milyen egy jó reklámtábla?

A jó reklámtábla kevés szöveget maximunm 2-3  színt tartalmaz.


Mennyi ideg bírja az Önök által elkészített reklámtábla

Ahhoz, hogy a reklámtábla évekig tartós maradjon, laminálni szükséges. Ezáltal a reklámtábla digitális nyomatása olyan védelem alá kerül, amelynek következtében majd ellenáll a nap kellemetlen hatásainak, a karcolásoknak és az esetleges ütődéseket is jobban bírja.


Az üzletem egy utcasarkon található, szeretnék olyan cégtábla kihelyezést kérni, amely mindkét utcára néző felülettel rendelkezik. Van ilyen cégtábla tartó konzol önöknél?

Természetesen az adott homlokzati igényt figyelembe véve készítjük el a cégtábla tartókonzolját, így minden igényt ki tudunk elégíteni. 


Mennyibe kerül Önöknél egy reklámtábla?

A reklámtábla ára függ a reklámtábla méretétől. A reklámtábla elkészítéséhez a következő elemek, eszközök szükségesek:

-    világító fénycső a reklámtábla profilok közé
-    bekötőkábelek, tápegységek a reklámtábla működéséhez
-    reklámtábla alumínium profil (110mm)
- szinterezés nélkül
-    a reklámtábla részegységeket merevítő elemek
-    reklámtábla grafika a kiválasztott normál átvilágítható fóliából vagy digitális nyomtatás segítségével 
-    opálos plexi a reklámtábla profilik közé

 A reklámtábla a következő lehetőségekkel egészíthető ki:
·         alumínium profil szinterezés
·         reklámtábla eloxálás
·         alkonykapcsoló
·         ledes világítás (függ a beépített led modulok számától)
·         reklámtábla tartó konzol
·         átvilágítható extra minőségű plotter fólia
·         magas kristályszámú plexi
·         reklámtábla kihelyezés, telepítés

 


Egy sötét utcában van az üzletem, tudnak olyan reklámtábla megoldást javasolni, amelyik nem fénycsöves mégis világítós?

Ma már nem jelent problémát az, hogy különféle kreatív megoldásokat alkalmazzunk a reklámtábla grafikájának extrém hatását illetően. A fluoreszkáló fólia vagy fényvisszaverő fólia egyaránt alkalmas arra a célra, amelyet Ön is keres. A reklámtábla hatása különleges lesz, hogyha Ön minőségi, a célnak megfelelő alapanyagot választja.


Egy kültéri reklámtábla, egy része tábla állványon lesz fém kerettel, másik része a kerítésre lesz felfogatva. Ebben az esetben is milyen reklámtábla alapanyagot javasolnak?

reklámtábla rögzítés rendkívül fontos, hiszen nyáron tágulhat(hullámosodhat), télen zsugorodhat az alapanyag. Mivel a rögzítési paraméterek különbözőek, ezért egy költségesebb, de masszívabb reklámtábla alapanyagot ajánlunk, amelynek neve dibond szendvicslemez.

Gyakran Ismételt kérdések - GYIK